ویتامین‌ B در کاهش عصبانیت و خستگی مفید است

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: مصرف ویتامین های گروه B در کاهش عصبانیت و خستگی خوبه.

دکتر سید ضیاءالدین مظهری اضافه کرد: مصرف ویتامین های گروه B در افزایش یادگیری هم مؤثره.

ایشون گفت: جا دادن مواد غذایی شامل ویتامین های گروه B در تغذیه روزمره در کاهش عصبانیت، پیشگیری و درمان افسردگی و خستگی خوبه.

این متخصص تغذیه اضافه کرد: جگر، گوشت گوساله، ماهی، مرغ، تخمه آفتابگردان، تخمه کدو، جوونه گندم، حبوبات، غلات، شیر و لبنیات، گوجه فرنگی، کاهو، هویج، قارچ، شکل های جور واجور میوه و دانه ها و مغزهای روغنی از منابع غنی ویتامینای B هستن.

دکتر مظهری هم اینکه گفت: وجود ۱۶ ماده معدنی لازم در رژیم غذایی روزمره از اهمیت زیادی برخورداره. اما مواد معدنی مانند کلسیم، منیزیم، آهن، روی و سلنیوم نقش مهم تری رو رو دوش دارن.

ایشون در ضمن گفت: وجود مواد معدنی در غذاها موجب افزایش توان یادگیری، تقویت نیروی دفاعی و سرعت بخشیدن به روند رشده.

این متخصص تغذیه گفت: گردو، ماهی، مرغ، جگر، گوشت، گندم جوونه زده و اجناس جفت و جور شده از آردهای سبوس دار شامل این مواد معدنی هستن.

دکتر مظهری اضافه کرد: به دانش آموزان و داوطلبان کنکور پیشنهاد می شه، مصرف همبرگر، سوسیس، کالباس، کله پاچه و مواد غذایی شامل چربی های اشباع شده دارای فرم ترانس رو کم کنن.

ایشون در آخر گفت: به کار گیری غذاهای شامل امگا – ۳ مثل ماهی، روغن های سویا، کنجد، تخم کتون یا بذرک و گردو در این دوران از اهمیت زیادی برخورداره.

عصبانیت عصر ایران

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *