هویج سرخ شده به همراه پستوی دانه‌ی کدو تنبل و کلم

هویج پخته

برشته کردن سبزیجات اجازه می دهد طعم بی مثل اون ها خارج شه . شما می تونید این هویج ها رو به عنوان پیش غذا، غذای اصلی و یا یه سالاد ساده سرو کنین.

زمان آماده سازی : کمتر از نیم ساعت

مواد لازم :

  • مقداری هویج پوست کنده
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۲ قاشق چایخوری نمک

واسه پستو:

  • نصف پیمانه دانه های کدو تنبل
  • ۱ حبه سیر
  • ۲ قاشق غذاخوری پارمسان رنده شده
  • برگ های کلم بزرگ، خرد شده
  • ۲ قاشق چایخوری آب لیمو
  • ۲ قاشق غذاخوری آب
  • نصف قاشق چایخوری ادویه کدو تنبل
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • ½ پیمانه روغن زیتون

دستور جفت و جور:

۱.فر رو با گرما ۵۰۰ درجه از قبل گرم کنین.

۲.هویج ها رو با روغن ونمک بپوشونین . اون رو در سینی فر بذارین و واسه ۱۵ دقیقه سرخ کنین.

۳.در زمان پخت هویج، می تونید پستو رو آماده کنین. واسه اینکار، همه مواد لازم واسه جفت و جور ی پستو به جز روغن زیتون رو در مخلوط کن بریزین. اون رو با سرعت متوسط خرد کنین تا خوب ترکیب شه. حالا به آرومی روغن زیتون رو به پستوی خود اضافه کنین .

۴.وقتی که هویج ها آماده شد ، از فر خارج کنین و اون رو برش بدید . روی هویج ها رو با پستو تزیین کنین.

چیجوری یه پاستای سالم بپزیم؟

غذاهای بهاری از طبیعت

آشپزی مدرن دسر

مطالب مرتبط